Iskustva korisnika o srebrnoj vodi

Svjedočenja korisnika o srebrnoj vodi

Navodimo prvo ono što je dr. Robert Bek, jedan od najpoznatijih istraživača uloge srebra u medicini,ispričao na jednoj tribini u Sijetlu, SAD, 1996. godine:

"Za svaki slučaj da ovdje sjedi neki inspektor Federalne agencije za lijekove, ja vam ne dajem medicinski savjet. Ja vam samo govorim istinu iz svog ličnog iskustva. Bio sam vlastito zamorče, radio sam eksperiment na sebi. Prije godinu dana sam imao 134 kg, bio samćelav, pritisak mi nikad nije bio ispod 200, bio sam hronični dijabetičar. Danas imam 59 kg manje, pritisak mi je normalan iako većo davno ne uzimam lijekove,čak mi je i kosa porasla. Imam 71 godinu, a osjećam se kao da sam 30 godina mlađi i zdravlje mi je savršeno.

 

Šta sam radio? Ništa. Nisam držao dijetu, nisam implantirao kosu. Samo sam pio koloidno srebro i ponekad ga prskao po glavi. Razmišljao sam kako se sve to dogodilo i evo što sam zaključio. Svi znate kako je teško držati dijetu, a ja sam ih držao 35 godina. I uvijek isto - posle mnogo muke malo oslabim, a onda vrlo brzo vratim sve što sam skinuo i dodam još koji kilogram. Ima mnogo ljudi koji jedu veoma malo, ali su ipak sve deblji i deblji. Postoje, naime, mikroorganizmi - paraziti koji nemaju za cilj da vas ubiju. Naprotiv, njihov cilj je da živite što duže i da budete što deblji kako bi oni sebi osigurali siguran obrok. Zbog toga oni blokiraju centar za sagorijevanje masti u hipotalamusu. I tako, iako ne jedete mnogo, vi se gojite, a masti se talože u vašim tkivima. Kada sam se oslobodio tih parazita, moje se tijelo samo od sebe vratilo u normalu bez ikakve dijete.

 

Navodimo neka iskustva korisnika, koji nisu liječnici, ali su Koloidnu srebrnu vodu uzimali, uglavnom na preporuku prijatelja, i sami sebe izliječili.

"Prije nekoliko mjeseci imao sam infekciju mokraćnog mjehura. Uzimao sam Koloidnu srebrnu vodu- oko četvrtinu čaše tri puta dnevno. Svakog dana sam osjećao poboljšanje, a posle 3 dana infekcije više nije bilo. Prije dva tjedna isto. Srebrna voda mi je opet pomogla."

"Moj sin mi je ujutro pokazao veoma bolni otvoreni čir u ustima. Dala sam mu da ispire usta Koloidnom srebrnom vodom po nekoliko minuta tri puta tokom dana. Namazala sam je i na samu ranu. Sljede ćeg dana je ustao i čir je nestao. Tek tako!"

"19. svibnja 2001. moj liječnik mi je rekao da sumnja da imam rak prostate, jer su analize pokazale da mi je specifičan antigen prostate 13.4, a normalan bi bio za moje godine 4. Ultrazvuk i biopsija su potvrdile sumnju. Imao sam rak koji nije metastazirao, nije se proširio na okolna tkiva. Predložili su mi zračenje, implantaciju radioaktivnih zrnaca u prostatu ili operaciju. Nisam vjerovao u to. Okrenuo sam se nekim prirodnim preparatima koji su mi olakšavali simptome, ali u studenom krvna analiza je pokazala da je antigen skočio na 21.5. Dali su mi pilule Kasodeks - Bikalutamide i injekciju Zoladeksa. 24. prosinca sam od prijatelja čuo za Koloidno srebro i odlučio da ga uzimam. Pio sam po pola čaše 4 puta dnevno i osjećao se primjetno bolje. Injekcije više nisam primao. Sljedeći test krvi koji sam radio 11. veljače 2002. pokazao je antigen na nivou 2.9. Sada više ne uzimam ni lijekove, samo Srebrnu vodu i osjećam se odlično."

"U listopadu 1995. dobio sam dijagnozu bolesti žuči. Tokom sljede će dvije godine bilo mi je sve gore igore, sve dok više uopće mogao da jedem čvrstu hranu. Oslabio sam 12 kg. Jednog dana sam se onesvijestio i odnijeli su me u bolnicu. Tamo su rekli da mi je perforiran čir na želucu i da moram na operaciju. Prije operacije pohađao sam neki zdravstveni seminar gdje mi je preporučeno da nađem Koloidnu srebrnu vodu i da odmah počnem da je uzimam. Tako sam i uradio. Uzimao sam 3 žlice svaka 4 sata. Za dva tjedna vratio sam 4 kilograma i ponovo sam mogao da uživam u čvrstoj hrani. Srebro je učinilo čudo! Otišao sam kod doktora, koji je uradio sve analize, i bio veoma zadovoljan. -Štogod da uzimaš, nastavi sa tim, rekao je."

"Prije dvije godine otkriven mi je rak prostate i liječnik mi je rekao da bez kemoterapije zračenja neću živjeti duže od 4 mjeseca. Počeo sam da uzimam Koloidnu srebrnu vodu i antigen prostate mi je pao sa 68 na 0.4. Kada sam ponovo otišao kod doktora sa rezultatima on je rekao da je vjerojatno postavio pogrešnu dijagnozu i poslao me kod drugog doktora koji mi je potvrdio da sam zdrav. Ja sam također dijabetičar i primijetio sam da mi je od kada pijem Srebrnu vodu nivo šećera u krvi mnogo stabilniji. Ranije je skakao na 16 - 17, a sada je 6.5 - 7. Jedino što sam uzimao je Koloidna srebrna voda, tako da znam da je to samo njen učinak."

"Moj prijatelj i ja smo se otrovali hranom u nekom restoranu. Ja sam popila čašu Koloidne srebrne vode i za 2 sata bilo mi je sasvim dobro. Moj prijatelj je bio skeptičan i čekao do sljedećeg jutra. Tada je počeo da uzima žlicu na svakih 10 minuta. I njemu je ubrzo bilo bolje."

"Naše iskustvo sa Koloidnom srebrnom vodom počelo je kada sam dobila neku upornu infekciju oka,koja nikako nije htjela da prođe. Prijateljica mi je preporučila Koloidnu srebrnu vodu. Stavila sam kapiu oči i odmah osjetila olakšanje. Za 2 dana infekcija je nestala. Neko vrijeme poslije toga imala sam neke probavne probleme i počela mnogo da gubim na težini. Sve što je doktor mogao da mi kaže je bilo da mu nije jasno što se događa. Ponovo sam se sjetila Srebrne vode i počela da pijem. U roku od dva tjedna sve je bilo u redu i težina mi se vratila na normalu. U mojoj kući žive troje odraslih i moja kćerkica od 4 godine. Isprobali smo Koloidnu srebrnu vodu u liječenju svih mogućih infekcija,problema sa mokraćnim mjehurom, akni i ekcema. Sada je pijemo svi i tokom cijele zime nitko se u našoj kući nije ni prehladio."

Iskustva korisnika o srebrna  voda


"Nikada nisam bez Koloidne srebrne vode zato što ona osvježava moj zadah i smanjuje neprijatne mirise znoja. Posle pranja zuba, uvijek uzmem gutljaj srebrne vode, malo grgoćem po ustima prije nego što je progutam. Od kada je koristim nemam više upale desni, niti mi izlaze groznice na ustima,što je ranije bio čest slučaj. Kada osjetim da nailaze simptomi prehlade, obavezno uzimam Srebrnuvodu 3 puta dnevno i prehlada prođe bez problema. Od kada znam za Srebrnu vodu više nikada nisam imao trovanje hranom."

"Bila sam gojazna i patila od veoma nestabilnog nivoa šećera u krvi, ili mi je bar tako doktor rekao.Nisam mogla dugo da izdržim bez hrane jer me je hvatala nesvjestica. Tako sam, pored tri redovna obroka, grickala ponešto tokom cijelog dana, kako ne bih ostala bez energije. Kada sam čula za Koloidnu srebrnu vodu odlučila sam da je uzimam mjesec dana kao eksperiment. Nisam pokušala da riješim neki konkretan problem, jer sam bila dobrog zdravlja pošto sam već navikla na moje nestabilne energetske rezerve. Na moje potpuno iznenađenje, počela sam da preskačem obroke, a da to i neprimjećujem. Stalna glad je nestala, kao i nesvjestice. Nije mi smetalo da ostanem na poslu i ne odem na pauzu za ručak, a prestala sam i sa grickanjem. Oslabila sam za tih mjesec dana oko 4 kg bez ikakve muke, a zatim za sljedeća 3 mjeseca još 15 kg. Sada sam blizu neke idealne težine. Sada jedem mnogo manje, ponekad preskočim obrok, ali mi to ne predstavlja nikakvo mučenje, niti problem. Nastavit ću da pijem srebrnu vodu jer se mnogo bolje osjećam a o mom novom izgledu da i ne govorim"

 

 

"Primijetio sam malu crvenu izraslinu na jednoj strani nosa. Počela je da raste i izgledalo je prilično ružno. Doktor me je pogledao i bio potpuno uvjeren da je to kancerogena izraslina

i da je treba ukloniti hirurškim putem. Prijatelj mi je preporučio da prije operacije pokušam sa Koloidnim srebrom. Stavljao sam ga na izraslinu komadićem natopljene vate koji bi prilijepio flasterom i mijenjao nekoliko puta dnevno. Primijetio sam da se koža sa te izrasline polako ljušti. Poslije 3 tjedna izrasline nije bilo! Otišao sam kod doktora i rekao mu što sam uradio. -To je ono što volim da čujem, rekao je on. I dalje jednom tjedno namažem to mjesto, a Srebrnu vodu pijem od tada redovno."


"Ja sam osoba koja je normalno provodila zimske mjesece u krevetu sa

respiratornim bolestima i astmom. Onda je Koloidna Srebrna voda ušla u moj život. Po savjetu dobrog prijatelja počela sam sa  redovnim uzimanjem Srebrne vode u jesen. Obično bi već u listopadu počele moje muke sa prehladama, upalom grla, bronhitisom i astmom. Ove godine, međutim, to se nije dogodilo. Tek u januaru, kada je epidemija gripa bila na vrhuncu u činilo mi se da osjećam simptome gripa, ali oni su već

 sutradan nestali. Moj doktor, koji je veoma dobro upoznat sa mojim problemima, bio je oduševljen. Rekla sam mu što uzimam i preporučio mi je da nastavim, pošto je već

 čuo za Koloidno srebro. Ovo je prva zima da ja nisam ni jednom zvala hitnu pomoć."  


"Otkako uzimam Koloidnu srebrnu vodu nisam se razbolio. Radim sa djecom i stalno sam izložen raznim infekcijama. Prije nekoliko mjeseci moja djevojka je imala upalu pluća

 i doktor me upozorio da ću je vjerojatno i ja dobiti, jer sam bio u bliskom kontaktu sa njom. Meni se, međutim, nije dogodilo baš ništa."


"Patio sam od upale grla cijelog života, sve dok nisam počeo redovno da pijem Koloidnu srebrnu vodu. Od tada, sve je u redu. Ako osjetim malo grebanje u grlu odmah ga dodatno isperem Srebrnom vodom i problem nestane. Primijetio sam da mi posjekotine brže zarastaju, a imao sam i najbolju sezonu polenske groznice do sada  tako reći bez simptoma od kojih sam ranije patio. Čak sipam Srebrnu vodu u mlijeko i sok od paradajza, kako se ne bi pokvarili. Više ne bacam neupotrjebljeno mlijeko ili sok."


"Ja sam astmatičar i imala sam često prehlade i gripu, zbog kojih sam imala ozbiljne probleme sa disanjem. Prije četiri godine prijatelj je preporučio mom ocu koji se tada liječio od raka, a i meni, da probamo sa Koloidnim srebrom. Odlučili smo da probamo. Otac mi je danas potpuno zdrav, a i ja više nemam krize. Uzimam jednu žlicu dnevno, ali kada osjetim neke simptome prehlade uzmem po dvije žlice. Moj imuni sustav se znatno poboljšao i više nemam probleme."


"Ranije sam kvačio svaki virus koji bi se pojavio. Od kada uzimam Koloidnu srebrnu vodu, a to je već dvije godine, nisam se razbolio. Uzimam dnevno jednu žlicu i to je za mene dovoljno."


"Bila sam veoma alergična i poslije nazeba ili gripe obično sam imala upale sinusa

 koje su bile potpuno rezistentne na antibiotike. Kada sam prvi put dobila Koloidnu srebrnu vodu imala sam jake glavobolje od infekcije sinusa, kombinirane sa peludnom alergijom. Popila sam dvije žlice Srebrnevode i stavila je kao kapi u nos prije spavanja. Prvi put poslije nekoliko tjedana probudila sam se bez glavobolje. Nastavila sam da je uzimam dva puta dnevno, kao i da stavljam kapi u nos. Za nekoliko dana bilo mi je već  sasvim dobro, ali sam nastavila sa tretmanom sljedeća dva mjeseca zbog toga što je moja bolest bila hronična. Djelovala je i više nemam nikakvih problema."


"I moj osmogodišnji sin i ja riješili smo se bronhitisa vrlo brzo zahvaljujući Koloidnoj srebrnoj vodi. Ja sam je inhalirala jednom dnevno i simptomi su prošli za 3 dana. Mom sinu sam dala da inhalira dvaputa u toku dana i sutradan je bio zdrav."


"Moj muž koji ima 66 godina ima astmu od svoje druge godine. Stanje mu se stalno pogoršavalo.Kada je dobio bronhitis nikako nije mogao da ga izliječi. Doktori su pokušali sa 3 različita antibiotika,ali njemu nije bilo bolje. Najzad smo pokušali inhalacijom Koloidnom srebrnom vodom. Udisao je 3 puta dnevno i za nekoliko dana bronhitisa više nije bilo. Nastavili smo oboje da redovno uzimamo Srebrnu vodu i mnogo se bolje osjećamo. Moj muž je sveo svoju dnevnu dozu Kortizona sa 40mg na 5mg, a nadamo se da će uskoro moći i bez njega, jer od tog lijeka ima drhtavicu."

 

 

"Moja polenska groznica zadavala mi je muke svakog proljeća. Uvijek je počinjalo sa kihavicom, pa prelazilo na upalu sinusa, pa na bronhitis. Uzimao sam antibiotike, ali oni nisu djelovali i mjesecima sam kašljao po cijelu noć. Ove godine,čim sam osjetio golicanje u grlu, počeo sam da ga ispirem Koloidnom srebrnom vodom i da pijem 3 žlice dnevno. Proljeće je prošlo bez problema."


"Imala sam cistične akneod svoje 12. godine. Mnogo je doktora tokom 26 godina pokušalo da mi pomogne bez uspjeha, mogli su samo da malo ublaže bol. Bol koji sam osjećala cijelog života bio jedovoljno mučan, gubitak krvi bio je još gori. Tokom godina navikla sam se na formiranje cista, njihov rast do ogromnih razmjera, zatim bi postale crne od nagomilane krvi i onda pucale uz obilno krvarenje.Zato sam probala sve što mi je dolazilo do ruku, pa čak i nešto za što nikada nisam čula - Koloidnu srebrnu vodu. Poslije prvog nanošenja, osjećala sam se drugačije. Bol se smanjio, a područ je oko ciste se nekako osušilo. Do kraja sljedećeg dana ciste supočele da se smanjuju i povlače. Nisam mogla da vjerujem, počela sam da plačem od sreće. Evoprošla su 2 tjedna, a od njih ni traga. Posle 26 godina konačno sam slobodna!"


"Imam 29 godina i patim odakni još od kada sam bila tinejdžerka. Probala sam tisuće krema i kozmetičkih tretmana i ništa nije pomoglo. Pomislila sam: a što ne bih probala i Koloidnu srebrnu vodu ? Mazala sam akne jednom dnevno i posle tjedan dana izgledala sam malo bolje. Onda su mirekli da treba da ih mažem tri puta dnevno. To je već pokazalo rezultat, zapravo moje akne su posle tri dana potpuno nestale, a poslije dva tjedna dalje primjene nestali su i ružni ožiljci koje sam imala od ranijih akni na licu. Imala sam ih ne samo na licu, već i na leđima i gornjem dijelu ruku, vjerojatno kao rezultat hormonske terapije koju uzimam. Sve su nestale."


"Moja kćerka ima hroničnu astmuod rođenja. Sada joj je 12 godina i do nedavno je patila od užasnih napada sa gušenjem, zbog čega smo je vodili u urgentni centar. Sada, kada dobije napad sipamo joj u inhalator Koloidnu srebrnu vodu i ona ga drži oko 20 minuta i napad prođe. To je doista nevjerojatno."


"Patim od bronhijalne astme i primijetio sam odlične rezultate od kada upotrebljavam Koloidnu srebrnu vodu u inhalatoru. Koristim je tri puta dnevno kada imam krize. Pomaže mi da nestanu simptomi - kašalj, gušenje, otežano disanje - mnogo bolje i brže od steroida. Kada mi je dobro koristim Koloidno srebro jednom dnevno."


"Poslije tjedan dana prehlade i kašlja postavili su mi dijagnozu upale pluća i dali antibiotike. Tjedan dana kasnije bilo je jasno da oni ne djeluju, pa su mi prepisali druge antibiotike. Posle pet dana nije bilo rezultata i počeo sam da inhaliram Koloidnu srebrnu vodu prskanjem u usta i udisanjem dva puta dnevno. Posle tri dana bilo mi je bolje i mogao sam dobro da spavam. Simptomi su nestali, a ja sam nastavio da svakodnevno pijem srebrnu vodu."


"Prošle jeseni moj otac koji je imao 89 godina dobio je virusnu upalu pluća. Liječnik ga je držao tri tjedna na antibioticima bez ikakvih rezultata, a da mi nije ni javio. Kada sam konačno saznala, odnijela sam mu inhalator sa Koloidnom srebrnom vodom i rekla da ga koristi svaka 4 sata. Posle tri dana upale više nije bilo. Doktor je to nazvao "spontanim izlječenjem"."


"Zaražena sam  hepatitisom C sredinom 70-tih putem transfuzije. Nisam to ni znala sve do 1998.Kada su mi uzeli krv pred operaciju. Nisam mogla da vjerujem, pa sam još dva puta davala krv na analizu - svi testovi su bili pozitivni. Godinama sam bila umorna i imala manjak energije i nitko nije znao da mi kaže uzrok tome. Tada sam saznala. Simptomi su se pogoršali tokom vremena i kada sam 2001. otišla kod liječnika ustanovili su da mi je koncentracija virusa 3 milijuna. Liječnik mi je rekao da moram primati inekcije iterferona. Ova terapija mi je definitivno uništila život. Imala sam užasne alergije, više nisam mogla ni da ustanem iz kreveta, ali najgora je bila depresija zbog koje sam postala nepodnošljiva i sebi i drugima. Pitala sam liječnika da li postoji neki drugi način liječenja. Rekao je da ne postoji. Pitala sam što će se dogoditi ako se ne liječim. Rekao je daću umrijeti. Moj muž se nije dao, raspitivao se, istraživao i došao sa 14 različitih alternativnih tretmana. Od svih njih ja sam se odlučila da probam Koloidnu srebrnu vodu, uglavnom zato što mi je djelovala lako, prirodno ineškodljivo. Počela sam da je pijem u travnju. Nisam dobro razumjela upustvo pa sam uzimala 4 žlice dnevno. Ipak, poslije dva tjedna nisam mogla da vjerujem što mi se događa - bila sam mnogo manje umorna, nisam više spavala po cijeli dan i moje disanje se značajno popravilo. Poslije 5 tjedana upotrebe Koloidnog srebra 23. svibnja uradila sam test - broj virusa je pao sa 3 milijuna na 171.000.To je poboljšanje od 95%! Što je važnije, ja sam se osjećala odlično i vratila se normalnom životu i radu po kući i u vrtu. A to se sve dogodilo sa samo trećinom preporučene doze. Sljedeći test sam uradila 7. srpnja - virusa je bilo samo 12.500. Doktor mi je rekao da sa sljedećim testom čekamo do kraja godine i da će on sigurno biti potpuno negativan. I ja sam sigurna u to. Koloidno srebro me je vratilo u život."