Koloidna srebrna voda za sinuse ?

Srebrna voda u spreju za sinuse

Problemi sa sinusima, posebno u ovo doba godine, mogu vas doslovno nakautirati ako ne budete dovoljno oprezni. Sinusitis je upala ili oticanje tkiva koje oblaže sinuse. Kad se ovo upali, dovodi do infekcije. A infekcija znači da ćete ostati puno gori od začepljenog nosa.

Iako su antibiotici obično uobičajni način liječenja, koloidni srebrni sprej može biti izvrsna alternativa.

Koji su znakovi i simptomi infekcije sinusa?

Uobičajeni simptomi uključuju:

Gusti, žuti iscjedak iz nosa

Zagušenja

Kapanje iz nosa

Pritisak sinusa

Bol oko očiju i lica

Glavobolja

Prehlada koja ne prolazi

Kašalj

Umor

Vrućica

Uhobolja

Mnogo ovih simptoma naravno ide u korak s prehladom, ali kada simptomi traju 10 dana ili više, to se obično klasificira kao infekcija sinusa.


Što može uzrokovati infekciju sinusa ?

Infekciju sinusa može uzrokovati mnogo različitih stvari. Na primjer:

Prehlada

Alergije poput peludne groznice

Prepreke u nosnoj ili sinusnoj šupljini

Promjene tlaka zraka

Infekcije iz stomatoloških problema

Bakterije ili virusi.

Kako liječiti pomoću koloidnog srebrnog spreja ?

Postoje mnoge prirodne metode koje mogu pomoći u liječenju i izlječenju problema sa sinusima. Korištenje koloidne srebrne vode jedan je od najboljih načina. Koloidno srebro je siguran i učinkovit potpuno prirodni antibiotik i antimikrobno sredstvo, koje se može koristiti kao sredstvo za ispiranje sinusa. Čisto koloidno srebro možete uzimati oralno kao antibiotik ili ga možete koristiti kao sprej za izravno do sinusa.


srebrna voda koloidno srebro sinusi


Da biste koloidno srebro koristili kao sprej za nos, kupite koloidni srebrni sprej u našoj internets trgovini.klikom na link ovdje


Da biste primijenili svoj koloidni srebrni sprej za nos, nagnite glavu na jednu stranu i raspršite koloidno srebro izravno u svaku nosnicu. Ideja je uvesti koloidno srebro duboko u vaše sinusne prolaze gdje može neutralizirati gljivične ili bakterijske patogene koji uzrokuju infekciju.


Poprskajte svoje sinusne prolaze koloidnim srebrom dva ili tri puta dnevno dok se simptomi ne povuku. To može potrajati nekoliko dana ili tjedan, ovisno o ozbiljnosti vaše sinusne infekcije.


Što još možete učiniti kako biste pomogli u liječenju vašeg problema sa sinusima?

Kao i koloidno srebro, i vi možete pogledati svoju prehranu kako biste olakšali bolove u sinusima i infekciju.


Provjerite jeste li pravilno hidratizirani trebali biti prva luka poziva, pokušajte se držati najmanje 2-3 litre vode dnevno, jer će to pomoći pri ispiranju vašeg sustava.


Juha od piletine ili povrća također može pomoći u smirivanju nosnih šupljina i dišnog sustava, uz pružanje važnih minerala neophodnih za vaše ozdravljenje. Obavezno dodajte luk i češnjak jer oba pomažu u jačanju imunološke funkcije.


Pridržavajte se prehrane s vitaminom C, koja može doseći jačanje imunološkog sustava i ubrzati vrijeme oporavka.


Pokušajte izbjegavati šećer koji smanjuje bijele krvne stanice koje mogu pomoći u borbi protiv infekcije. Mliječne proizvode je također najbolje izbjegavati jer često mogu proizvesti više sluzi.


Ako se simptomi vaše sinusne infekcije pogoršaju ili ne vidite poboljšanje nakon 10 do 14 dana, trebali biste posjetiti svog liječnika.