Srebro i naš organizam

Neprijatan miris nogu, koji je obično posljedica gljivičnih infekcija nestaće ako ujutro i uveče nanesete Koloidnu srebrnu vodu na stopala, naročito između nožnih prstiju, gdje su infekcije najčesće. 
        
Akne i seboreja će se povući vrlo brzo ako na ugrožene dijelove kože 3 puta dnevno direktno nanesete Koloidnu srebrnu vodu. Takođe će te brzo riješiti svoj problem s peruti ako srebrni rastvor utrljate u kože glave jednom dnevno. Primjećeno je da, primjenjeno na ovaj način, koloidno srebro pospješuje i rast kose.

Kod kijavice i upale sinusa najbolji se efekat postiže ukoliko Srebrnu vodu upotrebite kao uobičajene kapi za nos 3 puta dnevno po nekoliko kapi u svaku nozdrvu koje ćete ušmrknuti što dublje možetc. Kod upale uha takođe treba upotrebiti Srebrnu vodu kao kapi koje se stavljaju direktno u uho 3 puta dnevno.

Respiratorne infekcije, alergijski kašalj i bronhitis najbrže prolaze inhalacijom sipajte Koloidnu srebrnu vodu u bočicu sa raspršivačem ili inhalator, prsnite nekoliko puta u usta i duboko udahnite.

Nemojte jc zagrijavati!

Koloidno srebro će isto tako efikasno pomoći i vašim kućnim Ijubimcima. Zdravom psu, mački ili ptici slobodno dodajte nekoliko kapi Srebrne vode u vodu za piće s vremena na vrijeme. Ako su bolesni, dajte im po nekoliko kapi 3 puta dnevno. Ribe u vašem akvarijumu će biti zahvalnc ako dodate kašiku ili dvije Koloidnog srebra u vodu. Na taj način će biti uništeni svi paraziti koji ih napadaju, a voda će biti izuzetno čista i zdrava.

Ako dva puta dnevno prskate košnice i pčele, spriječićete te brojne bolesti pčela izazvane bakterijama ili virusima.

Bez obzira na blagotvorno dejstvo Koloidne srebrne vode, imajtc u vidu da je to samo pomoćno sredstvo i ne isključuje vaše obraćanje Ijekaru. Koloidnu srebrnu vodu slobodno uzimajte uz propisanu terapiju, jer ona ne stupa ni u kakvu interakciju sa drugim Ijekovima.